Lataa uusi keittiökuvastomme täältä

Haluatko lisää inspiraatiota tai apua?

Lataa uusi keittiökuvastomme ja inspiroidu keittiömalleista, ratkaisuista ja mahdollisuuksista!

Näe uusia mahdollisuuksia Kitchen Planner -ohjelmalla.

Keittiösuunnittelussa on monia asioita, joita tulee ottaa huomioon.
Epoq-keittiöiden Kitchen Planner-suunnitteluohjelma on hyvä askel aloittaa. Aloitat valitsemalla huoneen muodon ja mitat. Syötät myös ikkunoiden ja ovien mitat ja valitset keittiösi tyylin. Näin luot helposti mallin, jossa voit työskennellä. Tämän jälkeen voit siirtää Epoq-keittiöelementtejä, kodinkoneita, vaihtaa ovimallia ja paljon muuta helposti ohjelman luomaan tilaan. Etkö pidä työtason väristä? Ei hätää! Valitset vain toisen värin. Kitchen Planner -ohjelman avulla sinulla on mahdollista suunnitella uusi unelmakeittiösi viimeistä yksityiskohtaa myöten ja nähdä keittiösi valmiina ennen kuin tilaat sen.

Suunnitteluohjelma

Tietokoneen vähimmäisvaatimukset suunnitteluohjelman käyttöä varten:

Nykyinen versio: 5.2.5.0 Windows XP SP2 / Windows Vista / Windows 7, 1024 MB RAM Grafiikkakortti, joka tukee OpenGL Microsoft.NET Framework  3.5 (asennetaan tarvittaessa automaattisesti).

Kitchen Planner 5.2 – Fix – jos 3D-näkymä ei tule esille-
Onko sinulla ongelmia KP5-ohjelman 3D-näkymässä?
Syy on yleensä, että käyttäjällä ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia tietokoneeseen. Korjaa tämä helposti käynnistämällä ohjelma järjestelmänvalvojana. Lue oheinen pikaopas miten teet tämän muutoksen tietokoneellasi. Run KP5 as administrator

Kitchen Planner Suunnitteluohjelma

Lataa Suunnitteluohjelma