Lataa uusi keittiökuvastomme täältä

Haluatko lisää inspiraatiota tai apua?

Lataa uusi keittiökuvastomme ja inspiroidu keittiömalleista, ratkaisuista ja mahdollisuuksista!

Älykäs keittiö

‹ Takaisin yleiskatsaukseen

Älykäs keittiö
Jokaiselle, keittiön käyttötarkoitus on henkilökohtainen. Joillekin on tärkeää kerätä perhe yhteen ja nauttia päivällinen rauhassa kodin sydämessä. Kun taas toiselle on tärkeää saada ruoka valmistettua vaivattomasti ja nopeasti. Olipa tarpeesi mikä tahansa – Epoq mahdollistaa sen!

Laaja valikoima kodinkoneita
Yhteistyö Gigantin kanssa tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet tehdä uudesta keittiöstäsi juuri sinulle sopiva. Gigantti tarjoaa maan kattavimman kodinkone- ja kodinelektroniikka valikoiman. Epoq-keittiöiden moduulit on standardisoitu sopimaan mahdollismman suureen valikoimaan kodinkoneita. Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan juuri oikeat laitteet. Jos esimerkiksi haluat vaihtaa vanhan keittotasosi uuteen, sinun ei tarvitse huolehtia sopiiko uusi keittotaso keittiön mittoihin.

Multimediakeittiö
Haluatko keittiön, joka on älykäs ja aikaa säästävä? Tarjolla on useita nerokkaita ratkaisuja, jotka tekevät arjesta vaivattomampaa. Monet katsovat mielellään Aamu-TV:tä tai uutisia aamupalan yhteydessä, ja useimmat käyttävät tablet-laitetta reseptikirjana ruoanvalmistuksen aikana. Mikä on kätevämpää kuin keittiöelementteihin sisäänrakennettu latausasema tai tyylikäs integroitu kahvikone? Yhteistyökumppanimme Gigantti tarjoaa kattavan valikoiman televisioita, äänentoistolaitteita, tabletteja, kahvikoneita ja paljon muuta. Mahdollisuudet ovat monet!