Lataa uusi keittiökuvastomme täältä

Haluatko lisää inspiraatiota tai apua?

Lataa uusi keittiökuvastomme ja inspiroidu keittiömalleista, ratkaisuista ja mahdollisuuksista!

25 vuoden takuu!

‹ Takaisin yleiskatsaukseen

Voimme taata, että tulet olemaan tyytyväinen Epoq-keittiöösi vielä vuosien jälkeen. Olemme testanneet kaikki osat perusteellisesti ja tiedämme niiden kestävän vähintään 25 vuotta.

Taattu laatu
Epoq – keittiöt ovat korkealaatuisia edullisesta hinnasta huolimatta. Teemme yhteistyötä Euroopan ja Pohjoismaiden johtaviin valmistajiin kuuluvien yritysten kanssa ja kaikki keittiömme ovat testattu ja hyväksytty eurooppalaisten standardien mukaisesti.

Toimintatakuu
Epoq myöntää 25 vuoden takuun laatikoiden mekanismeille, saranoille, kaappien rungoille, peitelevyille ja sokkeleille. Muiden tuotteiden osalta sovelletaan kuluttajaviranomaisten suosituksia, joihin sisältyy 2 vuoden reklamaatio-oikeus.

Laatikot ja saranat
Suurimmalle rasitukselle keittiössä joutuvat aina liikkuvat osat. Saranat testataan avaamalla ja sulkemalla ovi 80 000 kertaa 4 kilon lisäpainolla kuormitettuna. Se vastaa vähintään 25 vuoden päivittäistä normaalikäyttöä. Tämän vuoksi annamme kaikille laatikoiden kiskoille ja saranoille 25 vuoden takuun.

Kuormitustakuu laatikot
Kaikki Epoqin laatikot ovat valmistettu kestämään 40 kg rasitusta. Testeissä laatikot avataan ja suljetaan 60 000 kertaa kuormitettuna 40 kilon tasaisesti jaetulla painolla, mikä vastaa vähintään 25 vuoden päivittäistä käyttöä normaaliolosuhteissa. 120 cm levyiset laatikkomme kestävät jopa 60 kg painon.